Cascaval pane

Photobucket
Este o reteta foarte banala, pe care din nu stiu ce motive, nu am facut-o inca pentru blog. E-adevarat ca o facem destul de rar. O preferam in varianta cu ardei copti, pe care o gasiti aici.

Pentru ca sa iasa un cascaval pane perfect, aveti nevoie de o tigaie antiaderenta in care sa incingeti foarte bine uleiul.  Cascavalul se taie felii de 1,5 – 2 cm grosime. Se da , in aceasta ordine prin faina, oul batut si apoi prin pesmet. Cascavalul trebuie sa fie foarte bine acoperit de faina, ou si psmet, pentru a-l sigila si pentru a-l impiedica sa se scurga in tigaie.  Se prajeste apoi, in ulei foarte incins, cate un minut-doua pe fiecare parte. Timpul de prajire depinde de soiul cascavalului.

Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

10 Comments

  1. Ce cascaval e mai potrivit?

  2. @Lavinia – cam orice cascaval e bun, gustul primeaza. Daca ai cascaval mai moale e bine sa-l "impesmetezi" de doua ori (adica dupa ce-l dai prin pesmet il mai scufunzi odata in ou si apoi iar in pesmet) si sa-l bagi la congelator vreo 30-45 de minute.

  3. Ailincai Alina

    Extraordinare imagini, cred ca sunt cu miros 🙂

  4. frumos fotografiat,da e banala dar foarte gustoasa reteta,oricand cu orce alaturi

  5. ioi ce aş vrea şi eu o porţie cu caşcaval afumat:D

  6. Arata perfect cascavalul!Superbe imagini!

  7. CHIAR ASTEPTAM RETETA ASTA…:)

  8. Foarte frumos, multumim!

  9. Doamne arata demential, ma gandesc ca e si delicios, o sa incerc si eu

  10. Doamne arata demential, ma gandesc ca e si delicios, o sa incerc si eu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*