Cascaval pane in ardei copt

ardeicoptcucascaval1 (1)

Ingrediente: ardei gras, cascaval, ou, faina, pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit.

Ardeii grasi se coc, se curata, si li se inlatura partea cu codita si cu samburii. Se spala. Se taie felii de cascaval, de max 2 cm. grosime, de forma ardeiului si se introduc in ardeii copti.
Oul se bate si se asezoneaza cu sare si piper. In pesmet se poate adauga si susan.

Se dau prin faina, ou si pesmet (in aceasta ordine.) Si se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna!

ardeicoptcucascaval2

23 Comments

  1. O idee super tare, cred ca e delicios, felicitari.

  2. O idee extra! Bine ca am aflat si eu aceasta reteta!

  3. F. tare! 🙂

  4. Stuffed, fried peppers? These look amazing!

  5. Paprika stuffed with cheese and then deep fried, this is such a welcoming dish, very nice, thanks for sharing.

  6. Hi there…I enjoy visiting your Blog and reading it in English translation. Have an Award for you, please check it out at my Blog. Congratulations!

  7. Your stuffed pepper look meltingly good!

  8. wow, ce combinatie nebuna….mmmm..mi s-a facut foame!

  9. bucatarmaniac

    Alexa, multumesc, au fost super deliciosi!

  10. bucatarmaniac

    Diana Didona, multumesc!

  11. bucatarmaniac

    Nik26, multumesc!

  12. bucatarmaniac

    Chef Fresco, thank you!

  13. bucatarmaniac

    KennyT, thank you!

  14. bucatarmaniac

    Jean, thank you very much, and thank you for the award! I am onored!

  15. bucatarmaniac

    Elra, thank you very much!

  16. bucatarmaniac

    Antzu', multumesc:)

  17. Vai m-ai innebunit cu reteta asta! Eu sunt una dintr-acele persoane care cand merg la restaurant comanda cascaval pane ca sa-l incerce peste tot! Mersi pentru idee 🙂

  18. Wow … ce idee faina ! Si ce bun trebuie sa fie ! Felicitari !

  19. O idee minunata! La machidoni le spune PIPIREI, ddar umplute cu brinza dde vaca. Un inceput de saptamina minunat!

  20. bucatarmaniac

    Anonim, nu-i rea ideea.:)))

  21. Poti sa faci o salsa si o sa fie chiles rellenos (reteta mexicana pentru ardei cu brinza)

  22. … si cum ziceam pe facebook, asta e (si) o reteta sarbeasca, foarte indragita :)). de oriunde ar veni insa, e binevenita pentru ca e delicioasa!

  23. alinutzika

    deja salivez…..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*