Mâncare de linte cu ciolan afumat – rețetă tradițională simplă și gustoasă Această rețetă de mâncare de linte cu ciolan este o alternativă mai ușoară la clasica mâncare de fasole, […]
Rețete în oala de fontă
Gemista – legume umplute în stil grecesc
Yemista – rețetă grecească de legume umplute cu orez și ierburi aromatice. Simplă, sănătoasă și parfumată, perfectă pentru vară.
Friptură de miel la cuptor
Atunci când vine vorba de friptură de miel la cuptor, vasul de fontă de 6,6 litri de la Crockpot este opțiunea perfectă pentru a obține o mâncare fragedă și plină […]
Rața la cuptor cu cartofi dulci, morcovi și portocale
Rața gătită încet, la cuptor în oala de fontă este cea mai grozavă friptură pe care am făcut-o anul acesta. Am adăugat și cartofi dulci, morcovi și portocale care s-au […]
