Sarmale la cuptor

Hai să facem cele mai bune sarmale la cuptor! Sunt foarte ușor de preparat și ies perfect de fiecare dată!

Premii foarte faine vă așteaptă pe cosmincondimente.ro: 12 mixere Kitchenaid și 3 Samsung Family Hub Side by Side.

Ca să participi, trebuie doar să cumperi minim 2 condimente COSMIN și orice ai nevoie din magazinul online punegust.ro , sau din magazinul tău preferat – apoi să înscri factura sau bonul fiscal pe cosmincondimente.ro până în 14.01.2024

Pentru cumpărături din magazinul online punegust.ro ai 5% REDUCERE la toate produsele din coșul tău de cumpărături pentru primele tale 5 comenzi cu codul de reducere: COSMIN5 , valabil până la 14.01.2024 pe punegust.ro .

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 1 kg de carne tocată de porc
  • 2 căpățâni de varză murată
  • 1 legatură de mărar
  • jumătate de cană de orez
  • 1 plic Condiment pentru sarmale Cosmin
  • 5-7 lingurițe de boia dulce Cosmin
  • cimbru uscat Cosmin
  • 500 ml apă
  • afumătură (optional)

Mod de preparare

1. Am călit ceapa în puțin ulei, apoi am adăugat mărarul și orezul.

2. Am pus amestecul peste carnea tocată. Am adăugat un plic de condiment pentru sarmale de la Cosmin. Conține doar ingrediente naturale: sare,  ceapă, cimbru, mărar, piper alb, coriandru, boia dulce si foi de dafin. Am mai pus și boia dulce, apoi am amestecat bine.

3. În oală am pus un strat de varză murată tăiată mărunt și puțin cimbru uscat.

4. Apoi am împăturat sarmalele și le-am așezat peste varză. Printre sarmale am pus și câteva bucăți de afumătură.

5. Am acoperit totul cu frunzele de varză care mi-au mai rămas și am adăugat apă. Am pus și un capac, pe care l-am înlăturat în ultima jumătate de oră.

6. Totul merge la cuptor pentru aproximativ 3 ore la 160°C.

Sarmalele sunt gata când varza e moale și orezul e fiert.

Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro .

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*