Crocante, perfect condimentate și puțin afumate la exterior, cu carne moale și suculentă în interior, aceste pulpe de pui la grătar vor fi pe placul tuturor! Sunt foarte ușor de […]
Afumături
Rețete de afumături, afumare la rece
Pulpa de rata afumata la rece
Inca este destul de rece afara pentru afumaturi, asa ca am incercat niste pulpe de rata si bine am facut pentru ca au iesit extraordinar de gustoase. Dar, daca vreti […]
Cum se face afumarea la cald
Chiar daca nu aveti posibilitatea de a amenaja o afumatoare la rece (am vorbit aici despre afumarea la rece) puteti sa incercati afumarea la cald daca aveti un gratar. Orice […]
Slanina afumata
Inca ne mai permite vremea sa facem afumaturi. Si asa cum am mai spus, nu-i neparat sa taiati un porc ca sa faceti asta. este suficient sa cumparati doar bucatile […]
Carnati afumati de casa
Asa cum am mai spus si in alte postari legate de mezeluri si afumaturi, nu este neaparat sa taiati porcul ca sa preparati aceste bunatati. Puteti sa cumparati doar carnea […]
Saramurarea carnii
Sarea are proprietatea de a conserva carnea si mai apoi de a ajuta la uscarea ei. Daca dorim sa afumam carnea cruda, trebuie sa o ținem ăn sare și să […]