![Burrata cu roșii si pesto](https://www.bucatarmaniac.ro/wp-content/uploads/2022/02/burrata-thumb2-1024x576.jpg)
Burrata cu roșii coapte și pesto este incredibil de gustoasă și de ușor de făcut!
De foarte multe ori cumpăr ingrediente de la reduceri sau de la oferte și am văzut că mulți dintre voi chiar așteptați ca prețurile să se reducă înainte să le cumpărați. Așa că m-am gândit să fac o serie de #rețetedelareduceri și dacă vă place ideea vă rog să folosiți și voi acest hashtag pe Instagram ca să ne inspirăm împreună și bineînțeles să aflăm toți unde sunt reducerile și ofertele 😀. Nu este o postare sponsorizată, și vă voi spune întotdeauna de unde și la ce preț am cumpărat ingredientele respective.
Așadar de această dată e vorba de o Buratta redusă la 6,99 lei și o cutie de 500 g de roșii cherry la ofertă cu 8,99 lei ambele luate de la Kaufland.
Am făcut imediat cu ele ceva super bun și super simplu. Uit mereu cât de extraordinare sunt unele rețete atât de simple.
Rețeta video Burrata cu roșii coapte și pesto
Ingrediente:
- 1 burrata
- 200 g roșii cherry
- 2-3 lingurițe Pesto de busuioc
- 4-5 linguri ulei de măsline extravirgin
- 2-3 lingurițe cremă balsamică de smochine
- Sare, piper
- Parmezan ras
- Cateva felii de pâine
Mod de preparare:
- Am spălat roșiile și le-am pus într-un vas termorezistent, le-am stropit cu ulei e măsline din belșug și puțină cremă balsamică de smochine ( orice cremă de oțet balsamic e ok) , și le-am asezonat cu sare și piper apoi la cuptor la 189°C pentru aproximativ 15 minute.
- Am pus feliile de pâine pe hârtie de copt și le-am stropit cu ulei de măsline. Deasupra am presărat parmezan și puțină sare. Le-am dat și pe ele la cuptor vreo 10 minute până s-au rumenit fain.
- Am avut Pesto cumpărat la borcan așa că am mai amestecat în el vreo 2 lingurițe de parmezan ras și l-am amestecat cu roșiile fierbinți . Am pus roșiile în farfurie și le-am servit cu burata si pâine prăjită.
Aștept comentariile voastre și să îmi spuneți dacă vreți să mai facem!
Și supa Capresse de roșii cu mozzarella e incredibil de bună! Trebuie încercată neapărat!