Cei mai buni cartofi prăjiți pe care i-am mâncat vreodată sunt cei belgieni. Deși sunt cunoscuți peste tot în lume ca „French fries”, de fapt patria lor e Belgia. Dacă […]
Sfaturi, idei, secrete
Sfaturi, idei, secrete, Tips & tricks in bucatarie
Pensulă de bucătărie de silicon versus pensulă cu păr natural
M-ați tot întrebat ce ustensile de bucătărie folosesc și care ar fi cele mai bune așa că m-am gândit să le luăm pe rând. Vedeam zilele trecute niște rețete video în care […]
Cum alegem porumbul pentru fiert
Unul din secretele unui porumb fiert delicios, dulce si moale, este alegerea lui. Desigur exista soiuri speciale de porumb dulce, special cultivate pentru asta, si ma refer aici la porumbul […]
Cât timp se poate păstra o sticlă de vin deschisă?
Probabil ca stiti deja ca prefer sa beau vinuri imbuteliate, de origine controlata, ceea ce va recomand si voua. Nu sunt fan al vinurilor “de casa” sau “varsate” din motive lesne […]
Oua decorate cu tehnica servetelului
Am o surpriza pentru voi de la fetele mele. Anul acesta au facut oua decorate cu tehnica servetelului. Au iesit foarte frumoase si sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie […]
Cum scapam de mirosul de usturoi dupa ce il mancam?
Sa nu intelegeti cumva ca vreau sa scapam de mirosul de usturoi din mancare. El este ingredientul cheie in multe mancaruri si fara el viata ar fi “pustiu” :P. Dar […]