Reteta salata de primavara
o salata mare
5 fire de usturoi verde
o legatura de marar
zeama de la o jumatate de lamaie
sare, piper dupa gust
1lingura ulei de masline extravirgin
Salata se spala foarte bine, frunza cu frunza in mai multe ape. Frunzele se rup in bucati mici. Usturoiul se spala si se toaca marunt. Se foloseste si partea verde care este foarte aromata si plina de vitamine. Mararul se toaca si el, foarte marunt. Se amesteca toate, intr-un bol, cu grija . In final se asezoneaza dupa gust, cu sare si piper si se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline.
In salata de primavara se mai pot adauga: ridichi, frunze mici de spanac, gulii tinere, morcovi proaspeti etc.
ah, e foarte verdeee…pozele sunt minunate!!!
Săru' mâna pentru masă, bre, da' nici duşmani dacă eram, nu cred că-ţi dădeam aşa de uşor! :))))
Numai bine să-ţi fie! 🙂
arata sa mananci si poza,simplu ,bun si gustos
buuun:) şi acum să facem un ceaun de cartofi noi prăjiţi şi o friptură la grătar:D
Beautiful photos! Looks delicious 🙂
gorgeous pictures.:-)
Simple, fresh and delicious! I love it!