Despre

14188116_1252847398066988_1644806495111446296_o

„Bucatar Maniac“ s-a născut dintr-o joaca în 2009. O joacă care a devenit încet, fătră să ne dăm seama, un stil de viață.  Ne face plăcere să împărțim cu voi rețete, locuri și emoții.

„Bucătar Maniac“ e despre gătitul acasă, în familie alături de cei dragi, despre ingrediente proaspăt culese din grădină, despre gusturi și arome din călătorii, despre lucrurile simple ale vieții.  

 

Numele meu este Cristian Borod, iar alături de soția mea Diana și de fiica noastră Maya, gătim, grădinărim, călătorim, facem fotografii  și ne distrăm!

Facem totul din din pură pasiune, încercând să petrecem cât mai mult timp împreună și vă dorim și vouă la fel!

Ce spun altii despre noi:

HotNews : Blogurile culinare: care sunt cei mai cunoscuti gastronomi virtuali din Romania (Cristi Roman)
„Aradeanul Cristi Borod a devenit cunoscut gratie blogului bucatarmaniac.blogspot.com, cu care atrage mii de cititori prin pozele sale, grija pentru mancarea echilibrata si retetele din tot spectrul culinar, de la dulce la sarat, de la gustare la fel principal. tata de fetita, cristi are mai multe articole in care pledeaza pentru introducerea copiilor in zona culinara, cu scopul de a-i constientiza asupra alimentelor si metodelor sanatoase de gatit.“

Unica :Cei mai faimosi bloggeri bucatari (Roxana Andrei)
„Bucatar Maniac face de mâncare cu pasiune chiar dacă este bărbat.
Cristian Borod din Arad a dat meseria de jurnalist pentru cea de bucătar şi a decis să îmbine utilul cu plăcutul şi să-şi publice reţetele.
Cristian are o ofertă vastă de reţete şi cuprinde garnituri şi sosuri, preparate din carne de pasăre, paste, peşte, supe (oare cum o fi cea de cocos?) şi ciorbe, salate şi dulciuri.
Cotlet la cuptor cu bere, ciorbă a la Grec de pui, salată de fasole roşie cu piept de pui sunt doar a mia partea din ceea ce bucătarul maniac pune la dispoziţia cititoarelor.“

Dilema Veche: Cartierul blogurilor culinare (Emanuel Ciocu)
„Greu, dacă nu imposibil, de făcut o trecere în revistă a tuturor blogurilor culinare româneşti, majoritatea de o foarte bună calitate a informaţiilor şi imaginilor. Pentru că blogosfera culinară românească e atît de vastă încît nu se poate contabiliza, dar se pot identifica o mulţime de nişe şi realiza multiple clasificări şi etichetări: după zona din care provine blogul şi specificul ei culinar, după tipologia reţetelor pe care le tratează, după tipicul autorului, după pasiunile şi slăbiciunile lui. Pentru că un blog culinar dezvăluie cum nu se poate mai bine personalitatea şi gusturile autorului său.“….

Antena 1 : Ce preparat alegi din meniul oferit de blogurile culinare romanesti ( Cristi Roman)
„Cu internetul la indemana, cu Facebook-ul deschis constant si cu pofta de mancare si dorinta de a experimenta din punct de vedere gastronomic, sute de mii de romani acceseaza blogurile culinare din Romania, al calor numar, neoficial, se apropie de borna 2000.“….

Foodblog.ro: Recomandarile mele premium
„ Cristi Borod este un pasionat de bucatarie din Arad si fost coleg cu mine la dietetik.ro. Imi place foarte mult blogul lui pentru ca are retete proprii, dar si pentru calitatea fotografiilor, un lucru atat de rar pe blogurile romanesti.“