Cremă de Brie cu căpșuni, cimbru și oțet balsamic

Rețeta de cremă de Brie e absolut fantastică! Cred că am descoperit cea mai simplă și faină combinație dulce-sărată  și e  atât de simplu de făcut, încât o voi face de foarte multe ori primăvara asta. E o cremă de brânză Brie atât de fină și de gustoasă, încât poate fi și un starter foarte bun pe masa de sărbători. Și are nevoie doar de un singur ingredient! Mini Brie de la Bergader e una din brânzeturile mele preferate atunci când vine vorba de gustări dulci-sărate pentru că este foarte cremoasă și nu conține aditivi sau conservanți.  Această brânză Brie este atât de gustoasă pentru că este făcută după o rețetă artizanală.

rețeta cremă de brie

Dacă sunteți în căutarea unei gustări rapide și delicioase, această rețetă de cremă de brânză Brie cu căpșuni și oțet balsamic învechit este opțiunea perfectă pentru a vă satisface pofta de dulce-sărat. Brânza Mini Brie de la Bergader este cea mai fină și gustoasă brânză pentru această rețetă!

Textura cremoasă și fină a brânzei se combină perfect cu aroma dulce și puțin acidă a căpșunilor proaspete, iar oțetul balsamic învechit adaugă o notă distinctă de savoare și complexitate. Gustul delicat al brânzei Brie este amplificat de cimbrul proaspăt, iar toate aceste ingrediente se îmbină armonios pentru a crea o gustare absolut delicioasă.

Această rețetă este ușor de pregătit și nu necesită multe ingrediente, ceea ce o face o opțiune perfectă pentru a fi servită ca aperitiv sau gustare dulce-sărată la masa de sărbători sau oricând doriți să vă răsfățați cu ceva delicios și rapid. Nu veți putea rezista acestei combinații apetisante de gusturi și texturi!

Ingrediente

  • 2 bucăți brânză Mini Brie Bergader
  • 5-6 căpșuni proaspete
  • 2-3 crenguțe e cimbru proaspăt
  • Oțet balsamic învechit (sau cremă de oțet baslamic)
cremă de brie

Mod de preparare Cremă de Brie:

1. Am îndepărtat învelișul de mucegai nobil și am tăiat brânza în bucăți mari pe care apoi le-am mixat câteva minute bune în robotul de bucătărie. Crema e gata când se deschide la culoare și devine fină și fluidă, cam ca o cremă pentru prăjituri.

2. Am așezat crema pe o farfurie, iar deasupra am pus căpșuni tăiate mărunt. Am stropit cu oțet balsamic învechit și am presărat deasupra cimbru proaspăt.

E absolut delicioasă!

Enjoy!

Dacă ți-a plăcut această cremă de brie, poate încerci și Brie cu smochine și măsline la cuptor sau Crema de Brânză cu ceapă și mărar

cremă de brie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*