Smochinele, măslinele, mierea și uleiul de măsline se completează atât de bine în această rețetă încât îmi pare rău că nu am descoperit-o mai devreme. E o gustare care își face loc cu siguranță pe lista noastră de rețete preferate. În plus e foarte, foarte simplu de făcut.
Ingrediente
- 1 brânză Mini Brie Bergader
- 4-5 smochine coapte
- 20-25 măsline verzi fără sâmburi
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură miere
- 2-3 crenguțe de cimbru (optional)
Mod de preparare:
1. Într-o tavă mică , am așezat o brânză Mini Brie Bergader, măslinele și jumătăți de smochine. Deasupra am stropit cu ulei de măsline extravirgin și am presărat 2-3 crenguțe de cimbru.
2. Am dat totul la cuptor la 180°C pentru aproximativ 15 minute.
3. Am servit imediat, cu pâine proaspătă cu maia și miere deasupra!
Poftă bună!