Pui cu salvie în bere. Bun. Foarte bun. Și foarte ușor de făcut. În loc să faceți doar pulpe de pui la tigaie, le puteți prepara așa, mai altfel. Sunt foarte gustoase, iar berea nu se va simți la final absolut deloc, în schimb carnea va fi foarte moale și fragedă.
Am văzut că vă plac mult retetele needitate pe care le postez in stories pe Instagram. Am hotărât să le pun și aici, ca să nu pierdeți nimic din ceea ce gătesc. Le-am numit retete din bucătăria de acasă, pentru că nu sunt filmate în studio, și nu sunt editate
Ingrediente
- 6 pulpe de pui dezosate
- 6 felii de bacon
- frunze de salvie
- 20 g unt
- 2 linguri ulei de măsline
- 100 ml bere
Mod de preparare pui cu salvie în bere
- Am condimentat fiecare pulpă de pui cu sare și piper apoi am adăugat în interior o felie de afumătură și frunze de salvie. Apoi le-am asigurat cu o scobitoare.
- Într-o tigaie am pus unt și ulei de măsline, am adăugat berea si am pus capacul. Le-am lăsat să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute.
- După aproximativ 10 minute am întors pulpele pe partea cealaltă și le-am mai lăsat 5 minute.
- Apoi am îndepărtat capacul, am m mai adăugat câteva frunze de salvie în tigaie și am lăsat să se evapore tot lichidul din tigaie, până când pulpele s-au rumenit frumos, pe toate părțile.
- Între timp am pregătit și cartofi prăjiți în airfryer. Le-am servit împreună! Merge bine și o salată de crudități.
Poftă bună!
Crocante, perfect condimentate la exterior, cu carne moale și suculentă în interior, aceste pulpe de pui la cuptor cu morcovi copți vor fi pe placul tuturor! Sunt foarte ușor de făcut iar garnitura de morcovi copți se potrivește perfect. Vezi rețeta AICI .
Rața gătită încet, la cuptor în oala de fontă este cea mai grozavă friptură pe care am făcut-o anul acesta. Am adăugat și cartofi dulci, morcovi și portocale care s-au copt perfect în grăsimea lăsată de rață. Trebuie să încercați neapărat! E foarte simplu de făcut. Găsiți rețeta AICI
Unde se gasesc frunzele de salvie? Multumesc anticipat pentru raspuns.
la supermarket se gasesc. in ghiveci sau in caserola