
De cand am propia productie de oregano proaspat, il folosesc destul de des in salate. Astazi am facut o salata de rosii cu branza feta si cu frunze proaspte de oregano.
Este o salata pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.
Ingrediente:
rosii
branza feta
frunze de oregano proaspat
sare, piper dupa gust
zeama de lamaie (optional)
Rosiile se spala si se taie felii sau cubulete, dupa cum va place. Feta se taie si ea cubulete. Se poate si rade. Se asezoneaza cu sare si piper. Se amesteca si se serveste imediat.daca va place si doriti ca salata sa fie mai acrisoara, puteti adauga putina zeama de lamaie. Daca nu aveti oregano proaspat, puteti sa folosit uscat. Daca branza este suficient de sarata este posibil sa nu mai fie nevoie sa adaugati sare.
Se serveste ca si garnitura sau impreuna cu paine prjita ca mic dejun.
Pofta buna!













Sa inteleg ca inca nu ai jumulit tot oregano…
Gabi, l-am jumulit uscat si congelat, dar nu e normal si a crescut din nou. :)) Incepe sa faca flori, iar. 🙂
Uau da' ce inflorit e oregano-ul tau! Al meu nu are flori inca! Oricum salata e minunata! Asta asa sa ne faca pofta pe maine la festival… 🙂
dragule, la prajitura cu bulion ,sa pui 3 oua ,galbenusele frecate separat cu zahar….,si albusele batute spuma….! stii tu mai bine! pofta buuuuna! o puuup pe Maia!!!
Angiconst, multumesc. A inlorit numai cel pe care le-am cumparat gata crescut. Cel pe care l-am semanat eu nu a inflorit inca.
Lucia, multumesc tare mult! Am uitat sa zic ca trebuie si jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu si jumatate de lingurita de bicarbonat de amoniu. 🙂