
Pasca cu aluat fraged și ciocolată este alegerea mea pentru masa de Paște! Prăjiturile mele ies excelente de fiecare dată pentru că folosesc mereu Rama Perfect for Baking! E întotdeauna de încredere și dă cele mai bune rezultate! O știți deja, e tot Rama pentru copt și prăjituri, are un ambalaj nou, dar aceeași calitate excelentă!
🍎Pasca cu ciocolată pare complicată, dar vă promit că e atât de simplu de făcut, încât oricine o poate pregăti!
Pentru cele mai bune rezultate, Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei, inclusiv Rama Perfect for Baking!
🍎Ingrediente:
🥣Pentru blat:
✅200 g Rama Perfect for Baking
✅350 g făină
✅150 g zahăr
✅1 ou
✅o linguriță praf de copt
✅2 linguri de cacao
🥣Pentru umplutura:
✅150 g Rama Perfect for Baking
✅500 g brânză dulce de vaci (sau urdă)
✅150 g zahăr
✅2 plicuri zahăr vanilat
✅4 ouă
✅coaja rasă de lămâie
✅un plic budincă vanilie
🥣Pentru ganache:
✅250 ml frișcă lichidă îndulcită
✅150 g ciocolată neagră
🍎Mod de preparare:
- Am amestecat bine ingredientele pentru blat și am obișnuit un aluat fărâmicios. L-a potrivit, apăsând cu degetele, într-o tavă de 24 cm, cu hârtie de copt.
- Am mixat ingredientele pentru umplutură și le-am turnat peste blat. Am dat totul la cuptor la 180 °C pentru 45 de minute. Trebuie să se rumenească deasupra.
- Am lăsat pasca să se răcească puțin. Am încălzit frișca, împreună cu ciocolata. Am amestecat până când s-a îngroșat. Nu trebuie să fiarbă.
- Am turnat ganache-ul de ciocolată peste pască și am dat totul la frigider. Am ornat cu coacăze!
Poftă bună!

🍫 Pască cu aluat fraged și ciocolată
O rețetă delicioasă de Paște, simplă și spectaculoasă, pregătită cu Rama Perfect for Baking!
📝 Ingrediente:
- 🥣 Pentru blat:
- ✅ 200 g Rama Perfect for Baking
- ✅ 350 g făină
- ✅ 150 g zahăr
- ✅ 1 ou
- ✅ 1 linguriță praf de copt
- ✅ 2 linguri de cacao
- 🥣 Pentru umplutură:
- ✅ 150 g Rama Perfect for Baking
- ✅ 500 g brânză dulce de vaci (sau urdă)
- ✅ 150 g zahăr
- ✅ 2 plicuri zahăr vanilat
- ✅ 4 ouă
- ✅ Coaja rasă de lămâie
- ✅ 1 plic budincă vanilie
- 🥣 Pentru ganache:
- ✅ 250 ml frișcă lichidă îndulcită
- ✅ 150 g ciocolată neagră
👩🍳 Mod de preparare:
- Am amestecat bine ingredientele pentru blat și am obținut un aluat fărâmicios. L-am potrivit, apăsând cu degetele, într-o tavă de 24 cm, cu hârtie de copt.
- Am mixat ingredientele pentru umplutură și le-am turnat peste blat. Am dat totul la cuptor la 180°C pentru 45 de minute, până s-a rumenit frumos.
- Am lăsat pasca să se răcească puțin. Am încălzit frișca împreună cu ciocolata și am amestecat până s-a îngroșat. Nu trebuie să fiarbă.
- Am turnat ganache-ul de ciocolată peste pască și am dat totul la frigider. Am ornat cu zmeură!
🥗 Valori nutriționale estimate / 100 g:
Calorii | ~310 kcal |
Proteine | ~6.5 g |
Grăsimi | ~20 g |
Carbohidrați | ~24 g |
Zahăr | ~12 g |
Sare | ~0.3 g |