Pasca cu aluat fraged și ciocolată

Pasca cu aluat fraged și ciocolată este alegerea mea pentru masa de Paște! Prăjiturile mele ies excelente de fiecare dată pentru că folosesc mereu Rama Perfect for Baking! E întotdeauna de încredere și dă cele mai bune rezultate! O știți deja, e tot Rama pentru copt și prăjituri, are un ambalaj nou, dar aceeași calitate excelentă!

🍎Pasca cu ciocolată pare complicată, dar vă promit că e atât de simplu de făcut, încât oricine o poate pregăti!
Pentru cele mai bune rezultate, Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei, inclusiv Rama Perfect for Baking!

🍎Ingrediente:

🥣Pentru blat:
✅200 g Rama Perfect for Baking
✅350 g făină
✅150 g zahăr
✅1 ou
✅o linguriță praf de copt
✅2 linguri de cacao

🥣Pentru umplutura:
✅150 g Rama Perfect for Baking
✅500 g brânză dulce de vaci (sau urdă)
✅150 g zahăr
✅2 plicuri zahăr vanilat
✅4 ouă
✅coaja rasă de lămâie
✅un plic budincă vanilie

🥣Pentru ganache:
✅250 ml frișcă lichidă îndulcită
✅150 g ciocolată neagră

🍎Mod de preparare:

  1. Am amestecat bine ingredientele pentru blat și am obișnuit un aluat fărâmicios. L-a potrivit, apăsând cu degetele, într-o tavă de 24 cm, cu hârtie de copt.
  2. Am mixat ingredientele pentru umplutură și le-am turnat peste blat. Am dat totul la cuptor la 180 °C pentru 45 de minute. Trebuie să se rumenească deasupra.
  3. Am lăsat pasca să se răcească puțin. Am încălzit frișca, împreună cu ciocolata. Am amestecat până când s-a îngroșat. Nu trebuie să fiarbă.
  4. Am turnat ganache-ul de ciocolată peste pască și am dat totul la frigider. Am ornat cu coacăze!

Poftă bună!

Pasca cu aluat fraged și ciocolată

🍫 Pască cu aluat fraged și ciocolată

O rețetă delicioasă de Paște, simplă și spectaculoasă, pregătită cu Rama Perfect for Baking!

📝 Ingrediente:

  • 🥣 Pentru blat:
  • ✅ 200 g Rama Perfect for Baking
  • ✅ 350 g făină
  • ✅ 150 g zahăr
  • ✅ 1 ou
  • ✅ 1 linguriță praf de copt
  • ✅ 2 linguri de cacao
  • 🥣 Pentru umplutură:
  • ✅ 150 g Rama Perfect for Baking
  • ✅ 500 g brânză dulce de vaci (sau urdă)
  • ✅ 150 g zahăr
  • ✅ 2 plicuri zahăr vanilat
  • ✅ 4 ouă
  • ✅ Coaja rasă de lămâie
  • ✅ 1 plic budincă vanilie
  • 🥣 Pentru ganache:
  • ✅ 250 ml frișcă lichidă îndulcită
  • ✅ 150 g ciocolată neagră

👩‍🍳 Mod de preparare:

  1. Am amestecat bine ingredientele pentru blat și am obținut un aluat fărâmicios. L-am potrivit, apăsând cu degetele, într-o tavă de 24 cm, cu hârtie de copt.
  2. Am mixat ingredientele pentru umplutură și le-am turnat peste blat. Am dat totul la cuptor la 180°C pentru 45 de minute, până s-a rumenit frumos.
  3. Am lăsat pasca să se răcească puțin. Am încălzit frișca împreună cu ciocolata și am amestecat până s-a îngroșat. Nu trebuie să fiarbă.
  4. Am turnat ganache-ul de ciocolată peste pască și am dat totul la frigider. Am ornat cu zmeură!

🥗 Valori nutriționale estimate / 100 g:

Calorii~310 kcal
Proteine~6.5 g
Grăsimi~20 g
Carbohidrați~24 g
Zahăr~12 g
Sare~0.3 g
📌 Salvează pe Pinterest
✅ Rețetă testată

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*