Rulouri cu blue cheese și gem de merișoare

Hai să facem cele mai gustoase rulouri cu blue cheese și gem de merișoare. Sunt absolut delicioase si simplu de făcut!

Ingrediente:

  • 500 g aluat foietaj (un pachet)
  • 4 linguri gem de merișoare (sau orice gem vă place)
  • 1 pachet Bavaria Blue Bergader
  • 1 gălbenuș de ou
  • Fistic, merișoare și goji uscate(opțional)

Mod de preparare

1. Am tăiat în patru un aluat de foietaj  și l-am uns cu gem de merișoare.
Am adăugat deasupra felii de brânză Bavaria Blue de la Bergader .

2. Am rulat aluatul, apoi l-am tăiat pe lungime și am  format rulourile.

3. Le-am pus în tavă pe hârtie de copt, le-am uns cu un gălbenuș de ou și am presărat deasupra fistic mărunțit. Pentru culoare, am mai adăugat deasupra și fructe uscate (goji și merișoare) tăiate mărunt. 

4. Le-am dat la cuptor la 180°C fără ventilație  pentru aproximativ 25 de minute sau până când  devin aurii.

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*