
Hai să facem cele mai gustoase rulouri cu blue cheese și gem de merișoare. Sunt absolut delicioase si simplu de făcut!
Ingrediente:
- 500 g aluat foietaj (un pachet)
- 4 linguri gem de merișoare (sau orice gem vă place)
- 1 pachet Bavaria Blue Bergader
- 1 gălbenuș de ou
- Fistic, merișoare și goji uscate(opțional)
Mod de preparare
1. Am tăiat în patru un aluat de foietaj și l-am uns cu gem de merișoare.
Am adăugat deasupra felii de brânză Bavaria Blue de la Bergader .
2. Am rulat aluatul, apoi l-am tăiat pe lungime și am format rulourile.
3. Le-am pus în tavă pe hârtie de copt, le-am uns cu un gălbenuș de ou și am presărat deasupra fistic mărunțit. Pentru culoare, am mai adăugat deasupra și fructe uscate (goji și merișoare) tăiate mărunt.
4. Le-am dat la cuptor la 180°C fără ventilație pentru aproximativ 25 de minute sau până când devin aurii.
Poftă bună!


