Pomana porcului la ceaun

Am făcut cel mai grozav ceaun cu pomana porcului, o friptură delicioasă super ușor de preparat!

Ingrediente:

Mod de preparare

1. Am pregătit jarul, apoi am tăiat cuburi o bucată de piept de porc. L-am pus l-a prăjit în puțină untură. Am adăugat sare și o căpățână de usturoi.

2. Între timp am tăiat și spata de porc, care nu e atât de grasă! Am adăugat un  plic de condiment pentru carne la ceaun de la Cosmin. Conține doar ingrediente naturale, adică doar sare și condimente: coriandru, chimen, piper negru, MUSTAR, ienupar, ceapa, boia dulce, usturoi, ienibahar, cimbru

3. Am pus și restul de carne în ceaun și am lăsat totul la foc mic pentru aproximativ două ore, amestecând din când în când. Dacă este nevoie, la început se poate adăuga și jumătate de pahar de apă. Ea se va evapora până la final.

4. Friptura e gata când carnea e rumenă și se topește în gură.

Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro  . Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*