Fasole cu ciolan – cea mai bună rețetă

Am făcut cea mai bună fasole cu ciolan, fiartă încet, cremoasă și aromată! E o rețetă tradițională deja așa că nu putea să lipsească nici de pe masa noastră! E foarte ușor de făcut!

Ingrediente

Mod de preparare

1. Am înmuiat fasolea în apă, cu o seară înainte. Am curățat și tăiat ceapa, morcovii, țelina și jumătate de ardei roșu. Am călit ceapa, apoi am adăugat restul legumelor  și le-am gătit împreună pentru câteva minute.

2. Am pus ciolanul cu os  și fasolea strecurată. Am acoperit totul cu apă (aproximativ 2 litri), apoi am pus două foi de dafin de la Cosmin! Știați că sunt super aromate, proaspete și selectate manual la Curtea de Argeș?

2. Am mai pus cimbru, tarhon, piper și usturoi apoi am lăsat totul să fiarbă la foc mic, aproximativ două ore și jumătate. Cu 10 minute înainte de final am adăugat și pasta de roșii. E gata când fasolea este moale iar legumele se transformă într-un sos cremos!

Găsiți toate condimentele pe www.pungust.ro !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*