Cartofi Prăjiți cu Ou Ochi

O rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru un prânz cozy. Cartofii aurii și crocanți, în combinație cu gălbenușul de ou cremos sunt absolut delicioși!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curățăm cartofii de coajă, îi spălăm bine și îi tăiem felii.
  2. Punem ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugăm cartofii. Îi prăjim până devin aurii și crocanți. Amestecăm din când în când ca să se gătească uniform.
  3. Îi scoatem pe un șervet de hârtie ca să absoarbă excesul de ulei.
  4. Îndepărtăm șervetul apoi adăugăm condiment pentru cartofi prăjiți de la Cosmin. Amestecăm foarte bine.
  5. Prăjim un ou ochi la foc mic în puțin ulei și îl punem peste cartofi. Presărăm piper negru proaspăt măcinat de la Cosmin.
  6. Deasupra punem puțin pătrunjel sau ceapă verde. (opțional)

Găsiți toate condimentele folosite în video pe www.punegust.ro .

Gourmet!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*