Supa crema de legume cu semințe și ulei de dovleac

O explozie de arome de toamnă într-o singură farfurie! Această supă cremă de legume cu ulei de dovleac presat la rece, bogat în antioxidanți, este o adevărată încântare și e sfoarte sănătoasă! Uleiul de
Uleiul obținut din semințe neprăjite de dovleac de la Luna Solai , este un produs 100% natural, extravirgin, cu un rol important în alimentație, mai ales în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Legumele se curăță, se spală și se taie bucăți mari. Se pun la fiert în apă cu frunzele de pătrunjel și puțină sare.
  2. Când sunt moi și furculița trece ușor prin ele, legumele se strecoară și se mixează în blender. Frunzele de pătrunjel se îndepărtează. Se adaugă câte puțin din zeama în care au fiert, până se obține o cremă fină, de consistența dorită. Se condimentează după gust cu sare și piper.
  3. Supa cremă de legume se servește caldă, cu semințe prăjite de dovleac și cu puțin ulei de dovleac.

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*