Ceafă de porc cu bere la grătar

Știai că dacă amesteci puțina bere și condimentele potrivite, poți să faci ceafă de porc la grătar chiar acasă, pe plită? Chiar dacă nu ai curte, grădină sau un loc în care să încingi cărbunii, rețeta asta îți vine în ajutor!

Ingrediente:

Mod de preparare:

1. Am amestecat muștar cu  bere și puțin ulei. Apoi am adăugat un plic de condiment pentru Porc de la Cosmin. E super-gustos șui conține doar ingrediente naturale: sare, boia dulce, coriandru, chimen, maghiran, piper negru, muștar, ienupăr, usturoi, ienibahar și cimbru.

2. Am uns bine feliile de ceafă de porc cu acest amestec, apoi le-am pus pe rând, în tigaia grill, bine încinsă. Dacă nu aveți nici tigaie grill, folosiți o tigaie obișnuită, de preferat din fontă.

3. Am prăjit carnea aproximativ 6-7 minute pe fiecare parte !  A ieșit moale și foarte gustoasă!

Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro !

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*