Pulpe de pui cu lămâie la cuptor

Vrei o masă gustoasă și rapidă ? Atunci această rețetă de pulpe de pui la cuptor cu lămâie este perfectă!

Secretul? Uleiul aromat de floarea soarelui presat la rece cu cimbru, piper și ardei iute, care dă o savoare unică puiului.

Pulpele Fragedo care sunt incredibil de fragede, se vor găti perfect la cuptor, rezultând o masă perfectă pentru o cină în familie sau o masă festivă.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece cu cimbru de la Luna Solai e perfect și pentru alte preparate: salate, legume la grătar sau chiar pâine.

Ingrediente:

  • 1 caserolă pulpe de pui Fragedo
  • 1 lămâie felii
  • zeama de la jumătate de lămâie
  • sare, piper
  • crenguțe de cimbru (opțional)
  • 2-3 linguri ulei floarea soarelui presat la rece cu cimbru, piper și ardei iute Luna Solai

Mod de preparare:

  1. Pulpele de pui se pun într-o tavă, împreună cu feliile de lămâie. Se stropesc cu ulei de floarea soarelui presat la rece cu cimbru, piper și ardei iute. Apoi se condimentează cu sare și piper.
  2. Pulpele se stropesc și cu zeama de lămâie Deasupra se pun câteva crenguțe de cimbru.

Se dă totul al cuptor pentru aproximativ 30 de minute la 180°C sau până când pulpele se rumenesc frumos.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*