
Vrei o masă gustoasă și rapidă ? Atunci această rețetă de pulpe de pui la cuptor cu lămâie este perfectă!
Secretul? Uleiul aromat de floarea soarelui presat la rece cu cimbru, piper și ardei iute, care dă o savoare unică puiului.
Pulpele Fragedo care sunt incredibil de fragede, se vor găti perfect la cuptor, rezultând o masă perfectă pentru o cină în familie sau o masă festivă.
Uleiul de floarea soarelui presat la rece cu cimbru de la Luna Solai e perfect și pentru alte preparate: salate, legume la grătar sau chiar pâine.
Ingrediente:
- 1 caserolă pulpe de pui Fragedo
- 1 lămâie felii
- zeama de la jumătate de lămâie
- sare, piper
- crenguțe de cimbru (opțional)
- 2-3 linguri ulei floarea soarelui presat la rece cu cimbru, piper și ardei iute Luna Solai
Mod de preparare:
- Pulpele de pui se pun într-o tavă, împreună cu feliile de lămâie. Se stropesc cu ulei de floarea soarelui presat la rece cu cimbru, piper și ardei iute. Apoi se condimentează cu sare și piper.
- Pulpele se stropesc și cu zeama de lămâie Deasupra se pun câteva crenguțe de cimbru.
Se dă totul al cuptor pentru aproximativ 30 de minute la 180°C sau până când pulpele se rumenesc frumos.


