Bavaria Blu cu piersici și zmeură

Ți-e poftă de ceva bun și nu știi ce să mănânci?  Ăsta e semnul că trebuie să încerci rețeta asta super simplă, dar absolut delicioasă!

De ce o vei adora?

  • Gusturi intense: Bavaria Blu, cu textura sa cremoasă și ușor picantă, se armonizează perfect cu dulceața piersicii și prospețimea zmeurei, creând o explozie de arome!
  • Simplitate: Pregătirea durează doar câteva minute, făcând din aceasta rețeta ideală pentru o masă rapidă sau o gustare delicioasă.
  • Versatilitate: Poți ajusta cantitatea de miere după gustul propriu și poți adăuga alte fructe de pădure sau ierburi aromatice pentru a personaliza rețeta.
  • Impresionantă:Această combinație de culori, texturi, guturi și arome va stârni curiozitatea și va încânta invitații la o masă sau o petrecere.

Ingrediente:

  • 150 g Bavaria Blu de la Bargader
  • 1 piersică mare
  • ½ baghetă
  • 50 g zmeură
  • 2-3 lingurițe de miere
  • Sare, oregano uscat
  • Opțional: crenguțe de cimbru proaspăt

Mod de preparare:

1. Am tăiat felii o baghetă și am stupit-o cu puțin ulei de măsline. Am presărat sare și oregano uscat.

2. Am crestat o Bavaria blu de la Bargader!  E cremoasă, ușor spicy și se potrivește perfect în combinația asta!

3. Am pus brânza și feliile de baghetă într-un vas termorezistent. Am adăugat o piersică mare tăiată cuburi și o mâna de zmeură.

4. Deasupra am pus miere, câteva crenguțe de cimbru și încă puțin ulei de măsline.

Totul  merge 10 minute la cuptor sau airfryer.

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*