Pizza cu ananas

Marea dezbatere: Pizza cu ananas? Da sau nu? Eu zic că e perfectă pentru petreceri în aer liber! Ananasul adaugă o notă dulce, tropicală, care echilibrează aromele sărate ale brânzei și a salamului.

Ingrediente

  • 250 g aluat pentru pizza
  • Sos de roșii
  • Oregano și busuioc de la Cosmin
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare, piper
  • Câteva felii de salam
  • Ananas
  • Mozzarella

Mod de preparare:

  1. Folosiți aluatul vostru de pizza preferat. Stropiți blatul de pizza cu puțin ulei de măsline, apoi întindeți sosul de roșii condimentat cu sare, piper, oregano și busuioc de la Cosmin.
  2. Încingeți cuptorul la minim 450°C (15 minute de flacără susținută pentru Ooni Fyra).
  3. Adăugați salamul, mozzarella și bucățile de ananas.
  4. Coaceți pizza 2-3 minute în cuptorul pentru pizza. Ea trebuie întoarsă la fiecare jumătate de minut.
  5. Scoateți din cuptor și decorați cu frunze proaspete de busuioc sau mentă.

Serviți imediat! Gourmet!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*