Tartă Bavaria Blue cu căpșuni

Această tartă aperitiv este  delicioasă foarte simplu de făcut, e rapidă și e perfectă pe orice masă de sărbătoare.  E nevoie de doar câteva ingrediente.

Ingrediente:

  • 400 g aluat foietaj
  • 10 căpșune mari
  • 1 Bavaria Blue Bergader
  • 1 gălbenuș de ou
  • Puțină sare
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • 2 linguri de miere
  • Cimbru proaspăt sau uscat

Mod de preparare:

1. Am întins puțin un aluat de foietaj cumpărat din magazin și am crestat conturul pe margine cu un cuțit ascuțit. Doar până la jumătatea grosimii aluatului, ca sa delimitez marginea.

2. Am așezat pe toată suprafața felii de brânză Bavaria Blue de la Bergader.  E cremoasă, se topește foarte repede și are un gust intens.

3. Deasupra am pus felii de căpșune.  Am uns marginea aluatului cu gălbenuș de ou în care am amestecat și puțină sare , apoi am presărat fulgi de migdale.

4. Am dat totul la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 25 de minute cu ventilație, până când tarta s-a rumenit frumos.

5. După ce s-a răcit puțin, am adăugat cimbru și miere!

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*