Farfalle cu ciuperci și sos cremos de blue cheese

Am făcut cele mai delicioase paste cu ciuperci și sos cremos cu blue cheese. Sunt gata foarte repede și sunt absolut delicioase.

Am căutat o brânză gustoasă și cremoasă pentru acest sos delicat și trebuie să vă spun că am găsit una perfectă de la Bergader. Se topește imediat în sos, iar gustul e desăvârșit.

Ingrediente:

  • 250 g paste farfalle
  • 200 g ciuperci
  • 20 g unt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • Sare, piper după gust
  • 200 ml smântână lichidă
  • 50 g Blue Cheese Bergader
  • frunze de pătrunjel

Mod de preparare

  1. Am fiert pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Într-o tigaie am prăjit ciupercile în puțin unt cu lei de măsline și doi căței de usturoi. Am condimentat cu sare și piper. Când au devenit aurii, am adăugat smântâna și Blue cheese de la Bergader.
  3. Am adăugat pastele fierte și le-am mai lăsat pe foc încă un minut.
  4. Am presărat pătrunjel proaspăt deasupra! Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*