Piept de rață cu portocale la airfryer

Piept de rață cu portocală e prima rețetă pe care am făcut-o la noul meu Airfryer de la Breville și trebuie să vă spun că a ieșit perfectă! Nu este primul meu airfryer, dar e cel mai fain din câte am avut până acum. E încăpător și versatil, având mai multe funcții, inclusiv rotisor și deshidratare. Abia aștept să le încerc pe toate.

E foarte simplu și rapid să gătești la Airfryer și mult mai sănătos pentru că poți găti aproape orice fără ulei.

Cod: AIR10 pentru extra reducere la toată categoria de Airfryer . Vedeți neapărat modelele noi de Airfryer care tocmai au apărut! Link în profil!

Ingrediente:

  • 2 buc piept de rață
  • sare, piper
  • coaja de la o portocală bio
  • sucul de la o portocală mare
  • 20 g unt
  • 2 linguri sirop de agave
  • 2 linguri lichior de portocale (opțional)

Mod de preparare:

1. Am crestat pieptul pe partea cu pielea și l-am condimentat cu sare și piper.

2. L-am prăjit in Airfryer la 200 de grade timp de 5 minute, cu pielea în sus, apoi am coborât temperatura la 160°C pentru încă 8 minute.

3. Am turnat într-o tigaie grăsimea scursă în tăvița airfryerului. Am adăugat sucul de la o portocală și coaja acesteia, sirop de agave, lichior de portocale, sare, piper și un cubuleț de unt. Am fiert totul câteva minute!

A fost delicios!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*