Pâine cu brânză la cuptor

Pâinea cu brânză la cuptor sau „Cheese pull apart bread“ este o gustare delicioasă și ușor de preparat. Este perfectă pentru o zi rece de iarnă sau pentru o petrecere cu prietenii dar e și mai bună de savurat ca un răsfăț, la televizor, în serile de sărbătoare,

Am încercat pentru voi rețeta virală de pâine cu brânză la cuptor, dar am adăugat și brânză cu mucegai Bavaria Blue Bergader pentru extra gust și savoare! Se poate servi simplă, dar noi am mâncat-o cu dulceață de smochine! A fost o gustare minunată!

Ingrediente

  • 1 pâine aprox 500 g
  • 50 g unt
  • pătrunjel verde
  • 100 g mozzarela dată pe răzătoare
  • 1 buc. Bavaria Blue Bergader

Mod de preparare:

  1. Am crestat pâinea și am topit untul.
  2. Am așezat pâinea pe un bol mic întors, și am turnat untul printre bucățile crestate.
  3. Am introdus apoi mozzarella rasă, iar la final bucăți mari de Bavaria Blue Bergader.
    Deasupra am presărat pătrunjel tocat.
  4. Am pus pâine într-o tavă (fără bolul întors) și am dat totul la cuptor 15 min la 170°, sau până când brânza se topește.
  5. Am servit  imediat, cu dulceață de smochine!

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*