
Friptura de curcan cu clementine este perfectă pentru orice masă de sărbătoare și se face foarte ușor. Fac mereu fripturile în oala de fontă de la Crockpot, și nu dau greș niciodată.
Vasele de fontă de la CrockPot distribuie căldura uniform și o rețin pe o perioadă mai lungă de timp, ceea ce înseamnă că fripturile vor fi fragede și suculente, iar aromele se vor îmbina perfect. Se pot folosi pe orice fel de plită: gaz, electric, inducție, halogen sau vitroceramică și se curăță foarte ușor în mașina de spălat vase.
COD DE REDUCERE
🎁Cod: FONTA20 pentru 20% reducere la vasele de fontă emailate . Vezi oferta aici.
Ingrediente:
- 1 kg piept de curcan
- 3 cartofi dulci
- 2 morcovi
- 1 căpățână usturoi
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare, piper
- 200 ml supă de pui/legume sau apă
Iată cât de simplu se prepară:
1. Am pus în oală cartofii dulci, morcovii și pieptul de curcan. Am stropit cu puțin ulei de măsline, apoi am adăugat clementine și o căpățână de usturoi tăiată în jumătate.
2. Am condimentat cu sare și piper, și am pus o crenguță de cimbru. Apoi am mai adăugat un pahar de supă de pui, am pus capacul și am dat totul la cuptor pentru aproximativ o oră și jumătate, la 170°C. În ultimele 15 minute, am scos capacul.
A ieșit o friptură fragedă și aromată!
Poftă bună!
