Supă de cartofi cu bacon și brânză cheddar

A început Black Friday la Crockpot Romania ! Vă recomand unul din slowcooker-ele mele preferate, cel de 7,5 litri!  Toate aparatele și oalele de gătit Crock-Pot au cele mai bune preturi din an doar zilele acestea! Link în profil!

Hai să facem cea mai delicioasă supă de cartofi cu bacon și brânză cheddar la slow cookerul Crockpot! E incredibil de gustoasă și super simplu de preparat.
Capacitatea extra-mare a slow cooker-ului Crockpot de 7.5l este ideală pentru familiile mari și ocaziile speciale. Vasul de ceramică termică ajută la omogenizarea temperaturii de gătire, făcând ca aromele să se întrepătrundă perfect. Este detașabil și în plus poate fi utilizat separat și în cuptor.
Capacul este realizat din sticlă termorezistentă și poate fi folosit inclusiv în cuptor. Ideal pentru a vedea în orice moment evoluția rețetei pe care o gătești. Capacul este ușor de curățat, chiar și în mașina de spălat vase. Cu ajutorul butoanelor selectezi programele și reglezi durata și temperatura de gătire, iar cronometrul digital îți permite să setezi timpul de gătit de la 30 minute la 20 de ore.
Consumul de energie se apropie de consumul unui bec: între 75 și 150W pentru modul de gătire Low și între 150 și 220W pentru modul de gătire High. Așadar, aparatul este sigur și eficient din punct de vedere al sursei electrice.

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi albi
  • 1 ardei kapia roșu
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov mare
  • 300 g afumătură
  • o legătură de mărar
  • 1 litru de apă
  • ½ litru lapte
  • 200 ml smântână lichidă
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper
  • chimen măcinat (opțional)
  • pentru topping:
  • bacon prajit
  • brânză cheddar

Mod de preparare:

  1. Am călit o ceapă în 2 linguri de ulei apoi am adăugat-o în slow cooker alături de cartofii tăiați cubulețe, morcovul tăiat rondele , și un ardei roșu tăiat mărunt. Am condimentat cu chimen măcinat, sare, piper și am adăugat câteva bucăți de afumătură.
  2. Am pus un litru de apă, cât să acopere totul, apoi am setat crokpot-ul pe modul high, timp de 4 ore!
  3. După 3 ore și jumătate, am adăugat lapte, smântână și mărarul tocat mărunt și am lăsat totul la fiert până la terminarea timpului de 4 ore!
  4. Am servit supa fierbinte, cu bucățele de bacon prăjite crocant și brânză cheddar!
    A fost delicioasă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*