Pulpe de pui cu lămâie la cuptor

Hai să facem pui cu lămâie la cuptor! E cea mai simplă rețetă, cu doar câteva ingrediente, și e delicioasă! Se poate pregăti foarte repede, la cuptor și iese foarte bine de fiecare dată.

Rețeta video de Pulpe de pui cu lămâie la cuptor

Premii foarte faine vă așteaptă pe cosmincondimente.ro: 12 mixere Kitchenaid și 3 Samsung Family Hub Side by Side.
Ca să participi, trebuie doar să cumperi minim 2 condimente COSMIN și orice ai nevoie din magazinul online punegust.ro , sau din magazinul tău preferat – apoi să înscri factura sau bonul fiscal pe cosmincondimente.ro până în 14.01.2024
Pentru cumpărături din magazinul online punegust.ro ai 5% REDUCERE la toate produsele din coșul tău de cumparături pentru primele tale 5 comenzi cu codul de reducere: COSMIN5 , valabil până la 14.01.2024 pe punegust.ro .

Ingrediente:

 • 1 kg pulpe de pui superioare
 • 1 lămâie felii
 • zeama de la jumătate de lămâie
 • Condiment pentru carne de pui Cosmin după gust
 • crenguțe de cimbru (opțional)
 • 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare

 1. Am tăiat o lămâie și am pus în tavă un kilogram de pulpe de pui. Le -am stropit cu puțin ulei de măsline . Apoi am presărat condiment pentru pui Cosmin, după gust! Are o aromă foarte proaspătă care se potrivește perfect în această rețetă!
 2. Am stors zeama de lămâie și am adăugat câteva felii în tavă. Deasupra am pus câteva crenguțe de cimbru. Am dat totul al cuptor pentru aproximativ 30 de minute la 180°C.
  Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro
  Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*