Pui Crispy Tandoori cu Sos Raita

Pui Crispy Tandoori cu Sos Raita este o rețetă pregătită și scrisă de Maya Borod

Iată o rețetă simplă pentru pui tandoori cu sos raita. Acest preparat indian faimos este perfect pentru prânz sau cină pentru că e ușor și rapid de făcut. Marinada din condimente tradiționale dă cărnii o aromă inedită iar fulgii de porumb o fac să fie super crocantă. În combinație cu sosul răcoritor raita, e absolut delicioasă!

Ingrediente pentru pui Tandoori:

Ingrediente pentru sos Raita:

  • 200 de grame de iaurt grecesc
  • Puțină mentă
  • Fulgi Piri Piri după gust
  • Un sfert de ceapă mica tăiată mărunt
  • 2 castraveți mici tăiați cubulețe
  • Puțin pătrunjel

Mod de preparare:

  1. Într-un bol mare puneți iaurt, usturoi, ulei de măsline, puțină sare și Condiment pentru Pui Tandoori de la Fuchs. Amestecați totul foarte bine.
  2. Acoperiți puiul cu marinadă în întregime.
  3. Tăvăliți feliile de pui prin făină, ou și fulgi de porumb.
  4. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Așezați bucățile de pui pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și gătiți la cuptor timp de aproximativ 25 de minute sau până când devin aurii.
  5. Într-un alt bol, amestecați iaurtul cu puțină mentă, fulgi Piri Piri, cubulețe de castraveți, un sfert de ceapă mica tăiată mărunt și pătrunjel.
  6. Serviți puiul tandoori fierbinte alături de sosul raita.

Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro


Gourmet!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*