Pui marinat al grătar și hummus cu za`atar

Hai să pregătim hummus cremos cu Za`atar  și piept de pui marinat la grătar! Absolut delicios!

Aromele orientale se îmbină perfect cu gustul delicios de pui afumat și bine condimentat la grătar! Totul e super-ușor de făcut și rezultatul e delicios.

Ingrediente:

Mod de preparare

1. Prima dată am marinat pieptul de pui cu rub uscat V6BBQ. L-am impachetat în folie și l-am lăsat peste noapte la frigider (minim 2-3 ore).

2. Apoi l-am așezat pe grătar, indirect, într-o zonă fără jar dedesubt și am adăugat și câțiva peleți de afumare cu rozmarin. L-am copt încet pe grătar, aproximativ 15 minute pe fiecare parte, cu capacul grătarului închis.

3. Într-un robot am adăugat năutul fiert, doi căței de usturoi, tahini, ulei de măsline, zeama de lămâie, sare și două cuburi de gheață. Am mixat câteva minute până când am obținut o cremă fină.

4. Am așezat hummusul pe o farfurie, am adăugat ulei de măsline deasupra, za`atar și fulgi de piri piri !

Am servit pieptul de pui impreună cu hummus! A fost delicios!

Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro

One Comment

  1. Aceasta reteta suna absolut delicioasa! Abia astept sa o incerc si eu acasa. Se pare ca folosesc ingrediente cunoscute si condimente speciale pentru un gust deosebit. Felicitari pentru reteta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*