Cartofi zdrobiți cu guacamole

Cartofi zdrobiți cu guacamole este o rețetă pregătită și scrisă de Maya Borod

Această rețetă este perfectă pentru prânz sau chiar pentru o petrecere cu prietenii. Cartofii zdrobiți formează o crustă super crocantă, iar înăuntru rămân moi. Sunt delicioși serviți cu  guacamole cremos și aromat, așa că nu este de mirare că această rețetă a devenit atât de populară pe rețelele de socializare!

Găsiți toate condimentele pe care le-am folosit în această rețetă pe www.punegust.ro

Ingrediente pentru cartofi zdrobiți:

Ingrediente pentru guacamole:

Mod de preparare

1. Am zdrobit cartofii fierți cu ajutorul unui pahar.

2. Am presărat sare pe cartofi, i-am stropit cu puțin ulei de măsline, apoi am adăugat fix pentru cartofi de la Fuchs.

3. Am dat cartofii la cuptor la 180°C pentru aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc și devin crocanți la exterior.

4. Am curățat de coajă un avocado copt și l-am pus într-un bol. Am stors sucul de la un sfert de lime deasupra.

5. Am tăiat mărunt un sfert de ceapă și un sfert de roșie și le-am pus peste avocado. Am adăugat pătrunjel și condiment pentru guacamole de la Fuchs după gust.

6. Am scos cartofii din cuptor și am servit imediat cu guacamole. Gourmet!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*