
Cartofi zdrobiți cu guacamole este o rețetă pregătită și scrisă de Maya Borod
Această rețetă este perfectă pentru prânz sau chiar pentru o petrecere cu prietenii. Cartofii zdrobiți formează o crustă super crocantă, iar înăuntru rămân moi. Sunt delicioși serviți cu guacamole cremos și aromat, așa că nu este de mirare că această rețetă a devenit atât de populară pe rețelele de socializare!
Găsiți toate condimentele pe care le-am folosit în această rețetă pe www.punegust.ro
Ingrediente pentru cartofi zdrobiți:
- 1 kg Cartofi copți sau fierți in coajă
- 2 linguri ulei de măsline
- Sare
- 1 lingură Fix pentru cartofi de la Fuchs
Ingrediente pentru guacamole:
- Un avocado copt
- Sucul de la un sfert de lime
- Un sfert de ceapă
- Un sfert de roșie
- Puțin pătrunjel (sau coriandru)
- Condiment pentru guacamole de la Fuchs
Mod de preparare
1. Am zdrobit cartofii fierți cu ajutorul unui pahar.
2. Am presărat sare pe cartofi, i-am stropit cu puțin ulei de măsline, apoi am adăugat fix pentru cartofi de la Fuchs.
3. Am dat cartofii la cuptor la 180°C pentru aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc și devin crocanți la exterior.
4. Am curățat de coajă un avocado copt și l-am pus într-un bol. Am stors sucul de la un sfert de lime deasupra.
5. Am tăiat mărunt un sfert de ceapă și un sfert de roșie și le-am pus peste avocado. Am adăugat pătrunjel și condiment pentru guacamole de la Fuchs după gust.
6. Am scos cartofii din cuptor și am servit imediat cu guacamole. Gourmet!

