
Vara asta mi-am propus să încerc cât mai multe feluri de pizza. Una din preferatele mele este cea cu brânză cu mucegai albastru și ciuperci de pădure. Dar cel mai simpu e să vă povestesc cum am făcut-o !
Ingrediente (pentru 2 pizza)
- 500 g aluat pentru pizza (împărțit în 2)
- O bucată Bavaria Blue – Clasic Blue Bergader
- 50 g ghebe sau alte ciuoerci de pădure
- 50 g mozzarella maturată
- câteva nuci
- ulei de măsline
- puțin cimbru proaspăt (opțional)
Mod de preparare:
1. Folosiți aluatul vostru de pizza preferat. Poate să fie chiar cumpărat din comerț. Stropiți fiecare blat de pizza cu puțin ulei de măsline, apoi presărați puțină mozzarella.
2. Adăugați câteva ciuperci și bucăți de brânză Bavaria Blue Bergader și câteva nuci. Deasupra presărați puțin cimbru proaspăt.
3. Coaceți pizza 2-3 minute în cuptorul pentru pizza. Ea trebuie întoarsă la fiecare jumătate de minut. Sau coaceți pizza în cuptorul obișnuit așa cum o faceți de obicei.
4. Serviți imediat! E absolut delicioasă!
















