Cremă de brânză cu leurdă și mărar

cremă de brânză cu leurdă și mărar

Rețeta de cremă de brânză cu leurdă și mărar. E super-delicioasă și bineînțeles simplu de făcut. E bună de pus pe sandwich-uri sau de întins pe pâine prăjită la micul dejun. Cantitățile sunt aproximative și nu e musai să le respectați. Eu de obicei le potrivesc după gust și după câte leftovers de brână am, pentru că de obicei din resturile de prin frigider fac astfel de creme. E o metodă bună de a evita risipa unor alimente pe care poate altfel le-aș arunca. Se mai poate adăuga în cremă și o lingură-două de smântână sau iaurt grecesc dacă o vreți și mai pufoasă!

Rețeța video de Cremă de brânză cu leurdă și mărar

Ingrediente:

  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea sau feta
  • 50 g unt
  • piper
  • 1/2 legătură de mărar
  • 1/2 legătură de leurdă

Mod de preparare.

1️⃣ Am înghesuit toate ingredientele într-un chopper și am mixat până când am obținut o cremă fină și aromată.

2️⃣ Se păstrează bine la frigider 2-3 zile, neapărat în caserolă sau borcan cu capac etanș. Enjoy!

Această cremă de brânză e minunată și ca aperitiv festiv, Se pot umple cu ea jumătăți de ardei sau roșii.

Dacă ți-a plăcut această rețetă, poate încerci și Crema de brânză cu ceapă și boia sau poate preferi o rețetă de Hummus în stil italian care este gata în maxim 10 minute și o puteți face oricând. De asemenea este o rețetă vegetariană și perfectă în post, dar și ca aperitiv la petreceri.

Cremă de brânză cu leurdă și mărar

Recipe by Cristian Borod
5.0 from 1 vote
Course: Aperitive, GustăriCuisine: romîneascăDifficulty: ușor
Servings

2

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

0

minutes
Calories

160

kcal

Rețeta de cremă de brânză cu leurdă și mărar. E super-delicioasă și bineînțeles simplu de făcut. E bună de pus pe sandwich-uri sau de întins pe pâine prăjită la micul dejun.

Cook Mode

Păstrează deschis ecranul device-ului tău

Ingrediente

  • 300 g brânză de vaci

  • 100 g brânză telemea

  • 50 g unt

  • 1/2 legătură leurdă

  • 1/2 legătură mărar

  • piper

  • fulgi de ardei iute (opțional)

Mod de preparare

  • Am înghesuit toate ingredientele într-un chopper și am mixat până când am obținut o cremă fină și aromată.
  • Se păstrează bine la frigider 2-3 zile, neapărat în caserolă sau borcan cu capac etanș

Rețeta video

Tips & Tricks

  • Această cremă e minunată și ca aperitiv festiv, Se pot umple cu ea jumătăți de ardei sau roșii.

Ai încercat această rețetă?

Tag @bucatarmaniac pe Instagram

Ți-a plăcut această rețetă?

Urmărește @bucatarmaniac on Pinterest

Ți-a plăcut această rețetă?

Follow us on Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*