Meniu de vară cu burgeri, legume și cartofi copți pe disc

Burgeri suculenți, cartofi copți cu șuncă și rozmarin, legume pe disc, friptură de porc și cârnați, frunze prăjite de salvie… toate gătite în același timp! Vara gătesc afară mai tot timpul și încerc mereu noi metode. De data asta am gătit pe discuri și în forme speciale de fontă de la Petromax.   Foarte mișto! Vă recomand și vouă să încercați! Eu le am de pe www.campinggrill.ro

Mai multe detalii în video de mai jos:

Mi-au plăcut mult discurile care se suprapun. Au dimensiuni diferite. Se pot folosi și individual, atunci când focul se face direct pe pământ, sau se pot folosi suprapuse, atunci când faci focul pe unul din ele și gătești pe cel de deasupra.

Formele de fontă pentru copt cartofi sau pentru burgeri sunt geniale. Abia aștept să le folosesc în zeci de combinații. Pentru prima dată dată am făcut încercat cartofi copții cu șuncă și rozmarin. S-au copt perfect! Iar chiftelele pentru burgeri au ieșit suculente și delicioase.

Mănușile rezistente la temperaturi foarte înalte sunt absolut necesare și vi le recomand pe cele de la Petromax. Sunt foarte bune. De altfel și restul ustensilelor de gătit outdoor de la Petromax sunt special create ca să fie foarte rezistente și de foarte bună calitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*