Mic dejun perfect în aer liber

Mi-am dorit de ceva vreme un șemineu de exterior și am găsit unul perfect, pe care se poate și găti – se numește Pyron de la Feuerhand și îl am de la CampingGrill.ro – Your BBQ Shop. Pe lângă atmosfera foarte faină pe care o dă focul din șemineu pe terasă sau în grădină, discul de oțel care poate fi adăugat e foarte util. Se încinge suficient cât să gătești orice pe el, dar nu atât de tare încât mâncarea să se ardă. Îmi place foarte mult!

Șemineul Pyron Feuerhand are forma unui butoi si este făcut complet din inox și are pereți dublii. Este foarte ușor de folosit. Discul detașabil și suportul acestuia sunt din oțel foarte solid, iar suportul din mijloc este special conceput să poți așeza direct pe flacără orice oală, tigaie sau ibric. Este în același timp foarte versatil dar și o piesă frumoasă pentru terasa sau un colțișor de grădină frumos amenajat.

Pentru început am pregătit micul dejun pe care îl vedeți în video de mai sus și mi-a plăcut foarte mult cum a ieșit. A fost foarte plăcut să gătesc afară, iar discul șemineului este foarte ușor e folosit. Nu lipește absolut deloc, nici măcar la prima folosire. Este detașabil și ușor de curățat. Urmează să testez și multe alte preparate pe acest șemineu cu disc, așa că rămâneți aproape!

Nu în ultimul rând, felinarele frumoase de pe terasa mea, sunt to marca Feuerhand. Sunt foarte decorative dar și utile, și dau o lumină caldă timp de 20 de ore creând o atmosferă foarte plăcută. În plus sunt disponibile într-o mulțime de culori!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*