Platou festiv cold cuts

Secretul unui platou reușit de aperitive cold cuts sunt ingredientele de cea mai bună calitate. Cine nu iubește aperitivele gustoase? Aceste platouri sunt minunate de sărbători, atunci când avem invitați sau când vrem să petrecem momente plăcute în familie. Sunt foarte ușor de aranjat în doar câteva minute.

M-am bucurat mult să descopăr mezelurile Mangalița Food Art, produse în România, la Sighișoara, exclusiv din ingrediente naturale (carne de la porci mangalița rasă pură, crescuți în libertate si hrăniți natural, fără chimicale sau antibiotice). Contează foarte mult să mâncăm cât mai sănătos,  iar despre carnea de mangalița este cunoscut faptul că este săracă în colesterol dar bogată în acizi grași nesaturați.

Găsiți toate produsele în magazinul online Mangalița Food Art, care livrează în toată țara.

Așadar am așezat pe acest platou felii din câteva mezeluri delicioase, produse după rețete originale italiene:

  • câteva felii de Pancetta de mangalița , tăiate foarte subțire
  • felii de Capoccolo mangalița
  • felii de salam picant și salam nepicant de mangalița

Am ales două feluri de brânzeturi- o telemea sărată și o brânză cremoasă, maturată de vacă. Puteți alege orice brânzeturi vă plac. Am mai adăugat și roșii cherry, struguri și măsline verzi.

Am avut și un sos picant de legume Pomarolla care s-a potrivit perfect, alături de câteva grisine .

Nu este nevoie să vă străduiți prea tare cu aranjatul. Un aspect rustic, dă un farmec aparte acestor platori delicioase!

Poftă bună!

2 Comments

  1. Sarbatori cu sanatate si liniste!

  2. totul pare delicios. Acesta este un platou frumos pentru o zi de primăvară. Mulțumesc google translate pentru traducerea textului meu din engleză în română.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*