Chifteluțe aperitiv în crustă de susan

Alți utilizatori au mai citit și :

Chifteluțele mici și crocante, cu interior moale și delicios sunt perfecte pentru a fi adăugate la platourile cu aperitive festive, dar la fel de bine pot fi felul principal dacă le puneți lângă un piure cremos de cartofi. Un sos de mărar sau de roșii s-ar potrivi și el perfect. Rețeta video vă așteaptă ceva mai jos!

Eu am folosit de această dată chiftele din carne de porc de la Moldova în bucate. Sunt foarte gustoase, și foarte fain condimentate.  Se pot cumpăra proaspete, refrigerate (nu congelate) din hypermarketurile  Carrefour, Cora și din rețeaua de magazine Vascar din zona Moldovei. 

Ingrediente:
2 caserole de chiftele Moldova în bucate
50 g susan alb
10 g susan negru
ulei pentru prăjit

Pentru decor:
brânză, roșii cherry,
frunze de pătrunjel
chilly, castraveți

Mod de preparare

  1. Amestecăm susanul alb cu cel negru pe o farfurie.
  2. Dăm chifteluțele prin amestecul de semințe, apoi le prăjim în ulei încins, aproximativ 5 minute sau până când capătă o crustă crocantă. Le scoatem pe un șervețel pentru a elimina surplusul de ulei. Dacă vă place mai mult, se pot coace și pe hârtie de copt, la cuptor.
  3. Aranjăm chifteluțele pe o farfurie, cu cubulețe de brânză telemea și roșii cherry!
  1. Pentru un platou festiv, de Crăciun se pot orna cu brăduți de castravete.

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*