Ciulama de pui la Crock Pot 6 l Digital DuraCeramic Saute

Luna aceasta sărbătorim #Crocktober, o tradiție deja, cu multe reduceri la toate aparatele de gătit de pe www.crockpot-românia.ro . Dacă nu aveți încă slow-cooker sau vă doriți și un multicooker, acum e cel mai bun moment să vi-l faceți cadou. Nu uitați să folosiți și codul MANIAC5 în coșul de cumpărături, pentru 5% extra reducere.

Dar hai să vă povestesc cum am testat slow-cookerul de 6 l DuraCeramic Saute de la Crock Pot cu o delicioasă ciulama de pui.

Ingrediente:
1 kg pulpe de pui
2 cepe mari
400 ml smântână de gătit
3 linguri de ulei
sare, piper

Mod de preparare:

  1. Așezăm vasul slow-cooker-ului direct pe plită și încingem în el puțin ulei de măsline. Prăjim pulpele de pui câteva minute, până când se rumenesc pe toate părțile apoi le scoatem pe o farfurie.

2. În același ulei, tot pe plită, călim ceapa tăiată mărunt, adăugând sare și piper. Când ceapa este moale, adăugăm pulpele înapoi în vas și îl transferăm în slow-cooker. Adăugăm 100 ml de apă și setăm timpul la 1,5 ore pe treapta de temperatură High.

3. După ce au trecut cele 1,5 ore, carnea este deja atât de moale, încât cade singură de pe os. Trebuie doar să adugăm smântâna și să potrivim de sare și piper dacă mai este nevoie.

Servim imediat cu mămăligă și mărar proaspăt presărat deasupra.

Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*