Pulpe de curcan marinate cu rub V6BBQ cu legume la cuptor

Ingrediente:

1 kg pulpe de curcan

1 plic Rub V6BBQ Paprika

400 g amestec de legume

  • Presărăm deasupra pulpelor de curcan conținutul unui plic de rub V6BBQ.
  • Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să acopere carnea formând o crustă aromată.
  • Pentru un rezultat perfect, împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm altceva. Nici măcar ulei.
  • După ce procesul de marinare s-a încheiat, așezăm pulpele de curcan într-o tavă, alături de legume și le acoperim cu folie de aluminiu.
  • Coacem friptura pentru 2 ore la 170 grade Celsius.
  • Servim imediat cu salată de crudități și sosul V6BBQ preferat.

One Comment

  1. Multumesc pentru reteta, astept sa postezi mai des !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*