Ingrediente:
1 kg pulpe de curcan
1 plic Rub V6BBQ Paprika
400 g amestec de legume
- Presărăm deasupra pulpelor de curcan conținutul unui plic de rub V6BBQ.
- Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să acopere carnea formând o crustă aromată.
- Pentru un rezultat perfect, împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm altceva. Nici măcar ulei.
- După ce procesul de marinare s-a încheiat, așezăm pulpele de curcan într-o tavă, alături de legume și le acoperim cu folie de aluminiu.
- Coacem friptura pentru 2 ore la 170 grade Celsius.
- Servim imediat cu salată de crudități și sosul V6BBQ preferat.
Multumesc pentru reteta, astept sa postezi mai des !