Ceafă de porc întreagă marinată cu V6BBQ, la cuptor

Ingrediente:

2 kg ceafă de porc

2 plicuri Rub V6BBQ Pepper

500 g morcovi + puțin ulei de măsline

  • Presărăm conținutul plicurilor de rub V6BBQ pe toată suprafața bucății de carne.
  • Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să acopere carnea formând o crustă aromată.
  • Împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm lichide sau ulei.
  • Într-o tavă așezăm morcovii și îi stropim cu puțin ulei de măsline. Așezăm ceafa de porc marinată deasupra morcovilor. Coacem friptura pentru 3 ore la 160 grade Celsius. Secretul fripturilor delicioase și fragede este marinarea uscată și focul mic.
  • Servim cu salată de crudități și sosul V6BBQ preferat.

One Comment

  1. Camelia Padurariu

    La cuptor friptura se pune descoperita pentru toata durata coacerii?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*