Ceafă de porc întreagă marinată cu V6BBQ, la cuptor

Ingrediente:

2 kg ceafă de porc

2 plicuri Rub V6BBQ Pepper

500 g morcovi + puțin ulei de măsline

  • Presărăm conținutul plicurilor de rub V6BBQ pe toată suprafața bucății de carne.
  • Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să acopere carnea formând o crustă aromată.
  • Împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm lichide sau ulei.
  • Într-o tavă așezăm morcovii și îi stropim cu puțin ulei de măsline. Așezăm ceafa de porc marinată deasupra morcovilor. Coacem friptura pentru 3 ore la 160 grade Celsius. Secretul fripturilor delicioase și fragede este marinarea uscată și focul mic.
  • Servim cu salată de crudități și sosul V6BBQ preferat.

2 Comments

  1. Camelia Padurariu

    La cuptor friptura se pune descoperita pentru toata durata coacerii?

  2. Am vazut ca ai cateva retete cu acest Rub V6BBQ. Poti sa ne dai niste alternative cu ce condimente sa folosim ca sa recream singuri un rub similar?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*