Pui toscan cu legume

Sunteți pregătiți pentru arome de vară? Vă propun azi o rețetă minunată de pui cu legume și sos cremos de smântână care e foarte ușor de preparat. Vom face totul într-o singură tigaie.

Avem nevoie de foarte puține ingrediente, și probabil că le aveți deja pe toate în casă. Eu am în congelator mereu câteva pungi de legume congelate. În această perioadă mi s-a parut că e ușor să cumpăr mai multe odată și astfel să merg cât mai rar la cumpărături, ceea ce vă recomand și vouă.  Îmi plac foarte mult cele de la FRoSTA pentru că vin în combinații și cantități perfecte pentru asemenea rețete rapide, nu trebuie decongelate în prealabil și își păstrează gustul, textura și culoarea după ce sunt gătite. De asemenea produsele congelate de la FRoSTA nu conțin aditivi, coloranți sau gusturi artrificiale. De această dată am pregătit puiul toscan pentru cină în mai puțin de 20 de minute, foarte ușor. A ieșit extrem de gustos, cremos și aromat. Trebuie să încercați și voi neapărat!

Pui toscan cu legume

5 from 3 votes
Recipe by Cristian Borod
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

15

minutes
Calorii

170

cal
Cook Mode

Păstrează deschis ecranul device-ului tău

Ingrediente

  • 500 g 500 piept de pui felii

  • 1 pachet 1 Legume în stil Toscan FRoSTA

  • ½ ½ ceapă

  • 2 căței 2 de usturoi

  • 300 ml 300 smântână

  • ulei de măsline extravirgin

  • parmezan

  • sare, piper, oregano

Mod de preparare

  • Asezonăm feliile de piept de pui cu sare și piper, apoi le prăjim într-o tigaie la foc mediu, în puțin ulei de măsline, pe ambele părți până când se pătrund bine. Apoi scoatem carnea pe o farfurie și o lăsăm să se odihnească până când ne ocupăm de pasul următor.
  • În aceeași tigaie rămasă pe foc adăugăm ceapa și usturoiul tocate mărunt și le călim până când se înmoaie, apoi adăugăm un pachet de Legume în stil toscan de la FRoSTA și le gătim câteva minute. Adăugăm puțină sare, oregano uscat și încă puțin ulei de măsline extravirgin pentru aromă. Apoi adăugăm smântâna de gătit și amestecăm ușor. Presărăm parmezan din abundență.
  • În 2-3 minute sosul este deja legat și trebuie doar să adăugăm carnea de pui. Mai lăsăm să fiarbă totul 2-3 minute și gata! Masa e servită cu mult pătrunjel prospăt deasupra!

Rețeta video

Tips & Tricks

  • Pieptul de pui se poate înlocui și cu pulpe de pui dezosate

Ai încercat această rețetă?

Tag @bucatarmaniac pe Instagram

Ți-a plăcut această rețetă?

Urmărește @bucatarmaniac on Pinterest

Ți-a plăcut această rețetă?

Follow us on Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*