Fleică de porc marinată cu rub la cuptor cu garnitură de cartofi

Gust autentic de grătar fără să ieși din casă!
Încă o rețetă cu aromă autentică de grătar ușor de preparat în casă, de data asta la cuptor. Fleica de porc marinata uscat cu rub V6BBQ și bonus cartofi copți cu sare afumată pentru grătar. O masă completă 2 în 1. La final am adăugat sosul preferat și gata! A fost foarte bun! Trebuie să încercați neapărat! Sărbători liniștite tuturor!

Ingrediente:

3–4 felii fleică de porc

1 plic Rub V6BBQ zmeura si mustar

1 kg cartofi

1-2 morcovi

sos V6BBQ

sarea afumată pentru grătar V6BBQ

  • Presărăm deasupra feliilor de fleică conținutul unui plic de rub V6BBQ.
  • Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să acopere carnea formând o crustă aromată.
  • Pentru un rezultat perfect, împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm altceva. Nici măcar ulei.
  • Curățăm 1 kg de cartofi și 1-2 morcovi și îi tăiem bucăți mari. Îi așezăm într-o tavă încăpătoare și îi stropim cu puțin ulei. Condimentăm cu Sare Afumată pentru Grătar V6BBQ. Deasupra așezăm  feliile de fleică deja marinate și acoperim totul cu un capac sau folie de aluminiu.
  • Dăm totul la cuptor pentru 45 de minute la 180̒°C, apoi îndepărtăm capacul sau folia și mai lăsăm încă 10 minute la cuptor pentru ca întreaga friptură să se rumenească frumos
  • Servim imediat cu sosul V6BBQ preferat.

One Comment

  1. Arata extraordinar. Merita incercat :).
    Multumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*