Aperitive cu Pește pentru Sărbători

Alți utilizatori au mai citit și :

Decembrie e plină de sărbători și petreceri, iar ideile de aperitive nu sunt niciodată suficiente, iar eu caut unele cât mai rapide dar totodată și sănătoase. M-am gândit la aperitive cu pește, pentru că sunt gustoase și plac tuturor, iar pe masa de Anul Nou sunt obligatorii, conform tradiției.

Dar pentru că timpul este întotdeauna puțin, m-am gândit să găsesc idei care se prepară ușor și nu dau bătăi de cap nimănui. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente și niște scobitori drăguțe pentru a transforma niște Fish Fingers simpli în niște aperitive demne de o masă festivă.

Toată lumea le va iubi, inclusiv copiii! Și da, sunt foarte sigure, chiar și pentru copii, pentru că atât Golden Fish Fingers de la Frosta cât și Peștele file în crustă de pesmet Frosta conțin doar ingrediente naturale, fără aditivi și coloranți, iar noi îi vom prepara la cuptor, nu în baie de ulei.

Vedeți toate detaliile în video de mai jos:

Aperitive cu Pește pentru Sărbători

0 din 0 votes
Rețeta de Cristian Borod Fel: AperitivBucătărie RomâneascăDificultate Ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

20

minute
Timp gătire

14

minute
Calorii

200

kcal

Aperitive cu pește pentru petreceri, sărbători și Anul Nou

Ingrediente

  • 1 pachet Golden Fish Fingers Frosta

  • 1 pachet Breaded Fish Frosta

  • morcov

  • frunze de spanac sau salată

  • 1 buc lipie

  • 200 g cremă de brânză

  • ardei colorați

  • ceapă verde sau chives

  • sare, piper

  • scobitori pentru aperitive

Mod de preparare

  • Punem Golden Fish Fingers si fileul în crustă de pesmet pe hârtie de copt, în tavă. Atenție, preparatele au timpi diferiți de gătire, de aceea e bine să le coaceți separat sau în tăvi diferite. (verificați indicațiile de pe ambalaj).
  • Golden Fish Fingers au fost primii scoși din cuptor. I-am lăsat să se răcească. Între timp am pregătit restul ingredientelor: am tăiat triunghiuri subțiri de lipie, fâșii subțiri de morcov și bastonașe de ardei colorați.
  • Am suprapus fâșiile de morcovi, frunzele de spanac și bastonașele de ardei, iar deasupra am pus câte un Golden Fish Finger. Le-am rulat și am obținut un pachețel colorat în care am înfipt o scobitoare cu o măslină. (vezi video)
  • Pentru cel de-al doilea aperitiv, după ce fileurile de pește în crustă de pesmet s-au răcit, tăiem mărunt ceapa verde și o amestecăm cu crema de brânză. Condimentăm cu sare și piper după gust. Pe fiecare bucată de pește vom pune un strat generos de brânză, iar deasupra vom pune cubulețe de ardei colorați.

Rețeta video

Tips & Tricks

  • În loc de spanac se poate folosi salată și se mai pot adăuga și fâșii de cașcaval afumat

Păstrăm aperitivele la frigider, până în momentul servirii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*