Burger de pui cu sos de iaurt

reteta burger5

Burgerul de pui pe care îl vedeți în imagini a fost făcut în mai puțin de 15 minute și e unul din cele mai gustoase pe care le-am făcut până acum și nu o spun doar eu ci și prietenii care l-au savurat.

Recunosc că m-au prins puțin nepregătit, atunci când m-au anunțat că sosesc în acea după-amiază, iar vina era a mea, uitasem complet!
Am fugit la cumpărături și norocul mi-a scos în cale noii burgeri de pui de la Fragedo, ready-to-cook.

N-am făcut altceva decât să îi arunc pe grătar alături de niște dovlecei, să încropesc un sos rapid cu arome mediteraneene și petrecerea a fost gata să înceapă!

Trebuie să-i încercați și voi neapărat! Conțin pulpă de pui dezosată și sunt foarte fain condimentați!

IngredientE

  • Burgeri de pui Fragedo

  • 300 ml iaurt grecesc

  • ulei de măsline extravirgin

  • un dovlecel mic

  • sare, piper

  • roșii, salată

mod de preparare

  • Adăugăm o linguriță de oregano, sare, piper și o lingură de ulei de măsline în iaurt, apoi amestecăm bine până când se omogenizează.
  • Încingem bine grătarul sau tigaia grill. Opțional, ca să fim siguri că nu se lipește, putem unge grătarul cu foarte puțin ulei. Frigem burgerii câte 2 minute pe fiecare parte, alături de felii de dovlecel condimentate cu sare și piper.
  • Montăm burgerii cu sosul de iaurt câte una sau chiar două chiftele de pui, salată, roșii, dovlecei la grătar sau orice altceva vă doriți! Combinațiile sunt infinite!
    Servim imediat, alături de prieteni!

Montăm burgerii cu sosul de iaurt, câte una sau chiar două chiftele de pui, salată, roșii, dovlecei la grătar sau orice altceva vă doriți! Combinațiile sunt infinite!
Servim imediat, alături de prieteni! Poftă bună!

reteta burger1

reteta burger2

reteta burger3

reteta burger4

reteta burger6

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*