Pui Tandoori la cuptor

tandoori pui 1

Puiul tandoori la cuptor este deosebit de gustos și de ușor de pregătit, o explozie de arome, perfect pentru o cină cu prietenii sau o masă în familie.

Bucătăria indiană este foarte cunoscută și apreciată în întreaga lume și vă invit să o gustăm împreună, cu ajutorul aromelor Patak’s a căror poveste a început acum peste 60 de ani în Marea Britanie. O familie indiană, a avut ideea de a porni o mică afacere, din dorința ca oricine să poată avea acces la gusturile și aromele autentice ale bucătăriei lor. În timp, produsele lor au început să fie cunoscute în întreaga lume.

Porții

4 persoane

Preparare

5 minute

Gătire

25 minute

Dificultate

ușor

IngredientE

  • 500 g ciocănele de pui

  • 1 borcan sos Patak`s Tandoori

  • puțin ulei

  • condimente pentru pui

Directions

  • Condimentăm ciocănelele de pui și le prăjim în foarte puțin ulei, câteva minute pe fiecare parte, până se pătrund bine.
  • Adăugăm conținutul unui borcan de sos Patak`s Tandoori și dăm tigaia la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc mic. Atenție, nu folosiți tigăi cu mânere de plastic, ci unele care pot fi introduse în cuptor.
  • Servim simplu, sau alături de orez fiert. Se poate adăuga și zeamă de lămâie, la servire.

Poftă bună!

tandoori pui 2

tandoori pui 4

tandoori pui 5

tandoori pui 6

tandoori pui 3

Spune-ne parerea ta