Piept de pui la cuptor cu cedar și sos de roșii

blog cedar 6

Această simplă dar elegantă rețetă de piept de pui la cuptor cu sos de roșii și cedar este foarte ușor de preparat și atât de delicioasă încât eu sigur o voi repeta. Aveți nevoie de doar câteva ingrediente și în jumătate de oră veți avea o cină minunată pentru întreaga familie.

Pentru un plus de savoare și un topping perfect, am adăugat felii de brânză topită cu Cedar chiar la final, și am mai lăsat totul la cuptor doar câteva minute.

IngredientE

  • 500 g piept de pui

  • Felii de brânză topită cu Cedar

  • 400 g roșii în suc propriu

  • 1 ceapă

  • Sare, piper

  • puțin ulei de măsline

  • frunze de pătrunjel

MOD DE PREPARARE

  • Vom folosi o tigaie cu mâner metalic, care poate fi introdusă în cuptor. Tăiem ceapa mărunt, apoi o călim în puțin ulei de măsline cu puțină sare. Când este moale, adăugăm pieptul de pui și îl prăjim pe ambele părți câte 2-3 minute.
  • Adăugăm roșiile în suc propriu, apoi dăm totul la cuptor pentru 20 de minute.
  • Scoatem pieptul de pui din cuptor pentru câteva momente. Punem deasupra fiecărei bucăți de pui câte o felie de brânză topită cu Cedar, apoi îl mai dăm la cuptor doar câteva minute.
  • Servim imediat cu orice garnitură și pătrunjel proaspăt presărat deasupra! Se potrivesc orezul, cartofii sau cous-cous-ul !

Poftă bună!

blog cedar 1

blog cedar 2

blog cedar 3

blog cedar 4

blog cedar 5

2 Comments

  1. Armenn Demeris

    Buna seara, toate retetele dvs. de maniaco cooker imi plac,Au un specific romanesc, si mai toate le-am gatit,La multecretete, multumesc cu drag

Spune-ne parerea ta