Piept de pui marinat și învelit în bacon la grătar

Pieptul de pui marinat 12 ore cu rub V6BBQ, învelit in bacon crocant este incredibil de gustos și foarte ușor de preparat. Carnea va rămâne moale, aromată și fradgedă în interior, iar bacon-ul va deveni crocant la exterior.

Vă recomand să le faceți alături de prieteni la grătar, dar sunt foarte gustoase și dacă le faceți pe tigaia grill. Toată lumea va fi impresionată!

IngredientE

  • 1 kg piept de pui

  • 1 plic rub V6BBQ

  • felii subțiri de bacon

mod de preparare

  • Tăiați pieptul de pui fâșii de 2-3 cm grosime. Adăugați un plic de rub V6BBQ și masați bine carnea, în așa fel încât fiecare bucată să fie acoperită și pătrunsă bine de condimente.
  • Împachetați bine carnea în folie de plastic și lăsați-o la rece (frigider) minim 2 ore, dar recomandat peste noapte (12 ore).
  • Inveliți fiecare bucata de piept de pui în câte o felie subțire de bacon.
  • Frigeți bucățile de carne pe grătar, deasupra jarului, 3 minute pe fiecare parte sau până când baconul devine crocant, iar carnea este bine pătrunsă.
  • Serviți alături de prieteni !

Spune-ne parerea ta