
În ultimele luni am gustat din ce în ce mai des din aromele indiene, și recunosc că mi-au plăcut mult. Dacă vreți o experiență culinară exotică în propria bucătărie, vă sfătuiesc și pe voi să încercați.
Sosurile de la Patak`s sunt geniale și foarte ușor de folosit în orice rețetă. Trebuie doar să le adăugați la final și gustul autentic indian va fi perfect.
Bucătăria indiană este foarte cunoscută și apreciată în întreaga lume, iar povestea Patak’s a început acum peste 60 de ani în Marea Britanie într-o familie indiană, care a pornit o mică afacere, din dorința ca oricine să poată avea acces la gusturile și aromele autentice ale bucătăriei lor. În timp, produsele lor au început să fie cunoscute în întreaga lume.
Eu am făcut azi o foarte rapidă rețetă fără carne. E super bună dacă țineți post, dacă sunteți vegetarieni sau dacă pur și simplu aveți chef să gustați ceva light și delicios.
Poftă bună!



















Din pacate nu toti avem acces la așa tipuri de sosuri, daca ne spuneați si cum am putea sa-l înlocuim, sau ce condimente conține ca sa le putem adauga separat era tare bine, dar asa rămâne numai sa înghit în sec…
Gasiti sos Korma la Mega image sau Carrefour