Korma Curry de legume

korma reteta 2

În ultimele luni am gustat din ce în ce mai des din aromele indiene, și recunosc că mi-au plăcut mult. Dacă vreți o experiență culinară exotică în propria bucătărie, vă sfătuiesc și pe voi să încercați.
Sosurile de la Patak`s sunt geniale și foarte ușor de folosit în orice rețetă. Trebuie doar să le adăugați la final și gustul autentic indian va fi perfect.

Bucătăria indiană este foarte cunoscută și apreciată în întreaga lume, iar povestea Patak’s a început acum peste 60 de ani în Marea Britanie într-o familie indiană, care a pornit o mică afacere, din dorința ca oricine să poată avea acces la gusturile și aromele autentice ale bucătăriei lor. În timp, produsele lor au început să fie cunoscute în întreaga lume.

Eu am făcut azi o foarte rapidă rețetă fără carne. E super bună dacă țineți post, dacă sunteți vegetarieni sau dacă pur și simplu aveți chef să gustați ceva light și delicios.

Details

Porții

4 persoane

Timp preparare

10 min

Timp gătire

20 min

Dificultate

Ușor

Ingrediente

  • 1 borcan Patak`s Korma

  • 200 g mazăre verde

  • 200 g fasole verde

  • 1 morcov mare

  • 1 cartof mare

  • 200 g conopidă și broccoli

  • caju și coriandru (opțional)

  • orez fiert

Directions

  • Eu am folosit legume congelate, pentru că a fost mai simplu, dar se pot folosi și legume proaspete. Fierbem legumele în apă cu puțină sare și le luăm de pe foc înainte de a deveni foarte moi.
  • Le punem într-o tigaie cu puțin unt sau ulei, pe foc mic, le lăsăm să se rumenească 1-2 minute, apoi adăugăm sosul Korma. Lăsăm totul să fiarbă câteva minute.
  • Servim cu orez fiert, iar deasupra presărăm caju și frunze de coriandru tocate mărunt.

Poftă bună!

korma reteta 1

korma reteta 3

korma reteta 4

korma reteta 5

korma reteta 6

Spune-ne parerea ta